Man vill så mycket

Jag samlar ju som sagt på solglasögon. Hade 17 par nu har jag 18. YEY! Fast nu är jag inne på en sida som heter brillor.nu och jag förbannar den som gjorde sidan. Jag skulle liksom bara testa hur mycket det hade kostat om jag skulle skicka efter alla jag ville ha.

Resultatet:


Vad hade jag gjort om jag hade varit rik. Jag har såklart tryckt på "Till kassan". Nu fick jag helt enkelt titta ledsamt på hemsidan och trycka bort den.
Världen är grym! Jag skulle kunna trycka på Till kassan, men jag vet en som skulle protesterat och sagt meningar som, "gud så onödigt" eller "du har ju inte råd med det där, tänk på pengarna". Nu pratar jag inte om min snåla sida.

Åter igen, världen är grym!


Jag har tråkigt, fast det är inte så pjåkigt


Söndag

Den här mannen förstår vad jag går igenom just nu, läs här.



Men jag får se det positiva i det hela. Ni slipper läsa om OS ;).
Fast nu vill jag ha en OS mössa. Jag vill, jag vill, jag vill! Ibland låter jag som ett bortskämt barn. Jag hatar bortskämda barn, men ibland får man vara bortskämd. Ytterst sällan!

Just nu vill mamma en sak, jag en annan. Jag funderar på att göra det klassiska, lägga mig på golvet och sparka och skrika. Funkar det för oss vuxna också eller gäller det bara små barn?

Små barn har det bra, fast ibland är dom inte särskilt gla

Värdelöst!

Melodifestivalen va som vanligt en flopp, men alltså idag va det en riktig flopp. Jag insåg att till och med jag kan söka om man tittade på vissa som sjöng ikväll. Oh my god säger jag bara!
Men jag tror jag har hittat orsaken till att jag tittar på melodifestivalen fast jag tycker det är så urdåligt.
1. Det kan ju faktiskt hända att det kommer en bra låt.
2. Man får äta massa gott utan att man ska slippa skämmas.

Jag tycker mest om anledning två. Det är min favorit!

Jag vill bli rik! Hur gör man?




Jag är fattig som ett svin, nu börja jag grin

Lördag!

Jag har precis kommit hem från mormor. Fick goo maten, men det få man ju alltid när man är hos mormor.

Nu ska jag visa nånting kul. Jag låg och tittade på Vh1 igårkväll och såg två musikvideor som jag tyckte såg riktigt roliga ut.

Först ut Daft punk - around the world. Titta på videon när dom dansar, riktigt bra! Jag försökte hänga med men det gick ju lite dåligare



Sen den här. Min favorit. Alltså titta hur hon sprätte på. Jag försökte inte ens mig på den här dansen!


Nu har jag gjort er sysselsatt för ikväll. Jag tror jag måste pröva mig på sprättdansen. Då kan jag köra den när jag är ute och alla skulle sen älska mig för min dans eller så skulle dom helt enkelt tycka att jag va lite koko.

Men nu blir det melodifestivalen, jag vill inte men man måste ställa upp för laget.


Ta en chans, bjud upp till dans

Torsdag

Nu har jag inte skrivit på flera dagar, men jag har legat sjuk och såklart tyckt synd om mig själv! Det är så roligt :). Men nu börjar jag bli bättre.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om men jag kan lova att jag hade riktigt mycket att skriva om för två dagar sen, fast det va då. Jag tror jag ska skaffa mig en bok så jag kan skriva ner allt när jag kommer på nått bra.

Jag börjar få lite smått panik. Det är torsdag och på söndag slutar OS. Va ska jag göra då?


Nä tack för mig!

En liten fråga bara. Saknar ni ibland mina rim när jag inte skriver dom?

Uppdatering i full gång

Men jag vet inte vad jag ska skriva om tyvärr, för OS vet ni redan om vad som hänt och ni som inte vet ni vill helst inte veta för ni är inte intresserad.

Just nu lyssnar jag på Backstreet boys, det är sant. Deras nya låt bigger, riktigt bra låt alltså. Den är riktigt sjungvänlig.
Men till saken hör att jag tänker mig tillbaka när jag va 12, 13år(?) när dom va riktigt populär och när man va med alla tjejkompisar och man fick välja en kille som man tyckte va snyggast, jag valde alltid AJ för han va så cool.



När jag tänker efter var det nog bara jag som valde han :). Sen samla man ju på allt som hade med dom att göra, pennor, almanacka, affischer. You name it! Jag blev nog lite kär i han igen känner jag.

Men lyssna på den nu! :)

Sjuk dag

Nu har jag haft tre sjuka dagar. Helt sjukt!
Men nu. Snöstorm ute.

Lördageftermiddag

Jag fick min dom av min käre mor och jag ber alla läsare om ursäkt! Jag skulle ha stavat solsidan med stort S, sen skulle det tydligen stå "som stavat fel", inte, "Jag har alltid rättat alla om dom stavat fel" och det skulle inte vara käre mor utan kära mor. Men annars så klarade jag mig fläckfritt.

Jag har även ett erkännande att göra idag. Jag tittar på OS, jag tittar så mycket att jag tittar på repriserna som visas ungefär tre, fyra gånger. Jag har fått OS feber tror jag, det va bara jag som trodde att det va 39 graders feber men det va kanske OS som slog till. Va hände med denna vackra värld?
Men vi tog silver igår! jaa det gjorde vi, mamma skrek så folk måste trott att hon blev misshandlad.


Over and out

Fredagkväll

Mina bästa vänner när det gäller att vara sjuk, det är alvedon och nässpray. Det finns inget som jag älskar så mycket när jag är sjuk. Man blir som en ny människa, en trevligare människa helt enkelt. Tummen upp för mina nya bästa kompisar!
Det är kärlek!
 

Vi (jag och mamma) ser på solsidan, hon skrattar och jag tycker inte att det är roligt, jag får höra att jag är humorlös. Där säger jag emot! Jag har himla bra humor, verkligen. Fråga jennie, hon vet.


Jag har alltid rättat alla om dom stavat fel eller läst fel, för det mesta i mitt huvud för att andra inte ska irritera sig på mig. Men alltså nu har jag hittat min egen svenskalärare som går mig på nerverna. Jag skriver ett inlägg, hon läser och säger att det ska inte stå så utan det ska stå såhär, hon brukar till och med ringa på kvällarna enbart för att berätta vad som är fel. Vi pratar om min käre mor och jag har fått min överman när det gäller stavning. När hon har läst detta får jag min dom.


Jag älskar dig också mor!

jaha

Det är synd om Anja pärson. NOT!
Har ni märkt att de senaste inläggen har handlat om OS och vad gör jag nu? Jag tittar på OS. Då finns det bara en fråga till att fråga. Vad hände!?

Jag vet inte va jag ska skriva om. Det kanske är brist på annat jag skriver om OS.

Förslag tack!


Nu bju jag på en bild från helgen.


Snygg som få, hej å hå

Helaste dagen!

OS prat hela dagen, det är guldfeber i sverige och jag låtsas som jag är intresserad och faktiskt förstår va dom pratar om, jag har lyckats so far.
Jag skulle bara testa och se vad som hände om jag nämnde om vad som hände på OS igår, så jag frågade en människa om hon hade sett ferry igår när han tog guld, dålig idé! Det slutade med att jag stod och nicka och log medan hon berättade hur hela loppet hade gått. Till slut gav jag upp tittade på min osynliga klocka och sa att jag skulle fortsätta med mitt. Osynliga klockor är bra ibland.
Dagens tips! Fråga för guds skull inget om OS om du inte är intresserad.

Sen har jag ett utomordentligt bra tips om en bra film! Blue collar comedy tour. Sjukt rolig, till och med jag tycker den är kul som inte brukar fatta skämt på engelska men den här slår allt.



Tycker ni den verkar bra kan ni få komma hem till mig och se den :). Då kan jag bjuda på chips också.


Kom till mig och se film och ät chips och vips där fick ni världens bästa tips

Guld

Igår såg jag och min mor en film, vi blev avbryten av att vi fick höra att Björn Ferry hade chans att ta guld i skidskytte. Vi byter kanal och pappa kommer in, både mamma och pappa är glada och tycker det är jätte roligt, sen ringer telefonen och det är min bror han är nervös för hur det ska gå. Då kom frågan upp i min skalle, är det bara jag som inte bryr mig så hårt om OS och om vi tar guld eller inte? Bra fråga.
Men för att vara en vänlig själ säger jag grattis till Björn Ferry ändå.




Igår va det säkert en hel drös som va nervös


Dagens citat

Jag har hört många roliga saker idag men det här slår alla, det handlar alltså om igår och det kommer från mannen själv.

"Det förstår man som du ser ut"

Ni förstår nog ingenting men det var roligt, det skulle vara positivt men blev till en negativ grej.

Annars så har jag kul, vi såg sandra dahlberg igår! YEY! inte mycket att se bara att hon va sjukt smal och nu pratar vi anorexia smal.



Mitt sällskap ihelgen. Trevliga människor, lite galen dock men det är sånt man får ta!


Nu är jag lite upptagen, för nu ska jag gå och äta för jag är hungrig i magen

Men nu!

Nu ska jag ge er en sak som jag lovade. Det är ju som sagt alla hjärtans dag på söndag för er som inte vet det. Då tänker jag ge er en sak i förväg eftersom jag förmodligen kommer att glömma bort det på söndag. Jag tänker ge er ett fint hjärta :)



Ett salamihjärta. Fint va :). Det får ni av mig.
Känn kärleken flöda :)

Varsågod!

Oh my god!

Han har dött! Min favorit har nu avlidit i en stroke.
Phil Harris i dödlig fångst som visas på discovery. Det är olidligt!



Jag säger såhär. Vila i frid!

.



Rakade män 3-3

Men hallå!

Jag glömde berätta det jag egentligen skulle berätta!
Han kommer tillbaka ikväll! Min käraste! Min dator. Pappa ska hämta honom :)
Men han har lite minnesförlust stackarn, så nu måste jag fixa msn och sånt, men det kommer nog gå bra :)
Som en klok man en gång sa, minnet är bra men kort. Det va min pappa som sa det.

Sen har jag funderat på en sak sen jag skrev förra inlägget om att jag inte kom och skriva nånting ihelgen. Gud så tråkigt tänkte jag, hur kul är man på en skala. Så då tänkte jag såhär, om jag försöker skriva nånting då och då men inte så långa inlägg, korta men roliga. Det slår vi på! Absolut.


Jag ska försöka skriva inlägg, annars måste jag nog springa in i en vägg. Fast det skulle inte va så kul, då bli jag nog ganska så ful

Hmm..

Det här med att hitta på rubriker är inge kul alls! Jag säger nej åt rubriker!
Jag har uppdaterat väldigt dåligt, i brist på fantasi vad man ska skriva. Bara så ni vet kom det inte bli bättre i helgen jag ska nämligen bort helaste helgen. Då tänkte jag istället ge er nånting roligt ikväll eftersom det är alla hjärtans dag på söndag!

Förövrigt har jag smällt i mig några färska hallon. Det bästa jag vet!




Jag tycker inte om dessa rubriker, jag blir så less så jag skriker!

Toning på g!

Blir mitt hår morotsfärgat nu?

 

Det går inte ihop!

Min ena hjärnhalva vill inte samarbeta men den andra hjärnhalvan!
Det gäller såklart shopping, jag är lite av en shopaholic fast ändå inte. Just nu känner jag ett stort begär av att beställa kläder. Men då säger snålheten i mig ifrån, det är en mycket stor snålhet vi talar om. Så jag känner mig lite kluven. Jag vet inte riktigt om jag ska beställa eller inte. Jag är lite av en schizofren just nu känns det som.
Beställa eller inte beställa? Vara snål eller ännu snålare?

 

Men sanningen är såhär. Jag beställer ett par skor, ler som ett barn på julafton när jag får dom, öppnar kartongen och slänger en blick på dom, prövar och ställer dom på hyllan. Sen är det så att dom står där och samlar damm, jag går och tittar på dom då och då för att se att dom fortfarande är lika fina. Det tråkiga är att dom aldrig blir använd, men det är kanske så det ska va :).
Samma gäller alla mina smycken jag köper. Jag köper nytt, använder de gamla.


När jag talar om mina smycken, tänk då på att jag har flera stycken

Solglasögonuppvisning!

Det va en som räckte upp en hand, men det ska väll räcka för ingen la in ett veto :).
Det blev rätt många bilder, det började med sånna här "titta-på-mig-jag-är-söt" bilder, men jag gav snabbt upp med det.



                

Det är alltså 17 solglasögon om jag räknade rätt :). Jag kanske ska börja samla jättemånga och va med i outsiders! Eller inte.


Jag tycker om min samling, den kanske finns kvar när jag blivit en gamling


Melodifestivalen 2010

Ja nu har det börjat igen.



Tyvärr är det samma visa varje år, dåliga låtar ingen man tycker är bra direkt, tråkigt program. Dom försöker skämta och vara rolig men lyckas inte riktigt.
Men ändå! Ändå så sitter man varje år och kritiserar detta program. Hur kommer det sig.
Är det för att det är tradition att titta eller bara för att man för en gångs skull får klanka ner på alla kändisar som inte är så bra? Det är en fråga som tål att tänkas på. Men det får iallafall ett stort NEJ! Kommer ändå fortsätta kolla.

Nog pratat om melodifestivalen. Jag har kommit på en sak, men ni måste ha någon talan också. Jag har en solglasögonsamling hemma, då tänkte jag såhär. Eftersom jag aldrig hinner ha alla så kan jag ta kort när jag har på mig mina fina solglasögon så får ni se vilken supersamling jag har.
Bra idé? Isåfall räck upp en hand!
Dålig idé? Lägg ett veto :)


Samma visa varje år, snart måste jag fälla en tår

Igår

Igår for jag till lycksele. Jag for alldeles själv, det va kul för då kunde jag sjunga hur högt jag ville, hur falskt jag ville och hur länge jag ville utan att någon klagade!
Jag tog några bilder också för att visa vad jag gjorde under dagen, det är inte så många bilder men jag hoppas ni gillar dom.

Jag behövde ju bensin annars hade jag inte kommit mig nånvart, sen snöade det så mycket så jag hade ingen sikt alls! Mina vindrutetorkare är inte speciellt bra. Sen all denna snörök! Det gjorde inte saken bättre
   

Sen blev jag jagad av en lastbil, men andas man som ett tok och gnyr lite för sig själv och är på helspänn då går det ganska bra. Kör man lugnt går det också bra :)
 

Jag kom fram till lycksele, tog en lättnadssuck och for och klippte mig, köpte halsband och örhängen fast jag inte skulle. Men fin blev jag i håret och roligt hade jag påväg hem!

 

Det var min dag igår. Jag kom fram till två saker, jag är åkrädd när jag kör själv på vintern (tur mamma inte var med), det andra är att jag har en liten bil faktiskt, insåg det på parkeringen.
Åh just ja en sak till, man kan ha roligt med sig själv för jag satt och skratta åt mig själv för jag va så rädd bara jag mötte en lastbil eller en helt vanlig personbil.

Det ser ut som jag satt i bilen hela dagen, men det gjorde jag inte :)


Igår hade jag kul, som tur var kände jag mig inte ful

Uppdatering

Händer imorron! då får ni se hur min dag var idag när jag for till lycksle.
Spännande! Yes indeed!

Rehab

Nu har jag skickat iväg han (min dator) på rehab, tänkte att han skulle få vila upp sig och laga till sig. Det tror jag blir bra. Sen när han kommer hem tar jag emot han med öppna armar. Jag ger han en ny chans :)

Nu tänkte jag att det va dax för lite Vs igen :).




Det är alltså han till höger :)



Rakade män 3-2


Nu har jag skickat iväg min dator, sen ska han få gå till en kurator

God kväll!

Jag är hemma hos mamma, jag har ingen egen dator. Den har fått virus! Så då va mamma snäll och lånade ut deras dator.
Nu tycker jag inte om min dator, han är riktigt oälskad. Vi kommer helt enkelt inte så bra överens, jag vill en sak, han gör en annan. Tålamod är extremt obefintligt för mig när min dator håller på att bråka med mig. Så det blir en helt oväntad sväng i humöret.

Från att vara en väldigt snäll, glad och oskyldig flicka



Blir jag djävulen själv


När detta sker händer det saker som ni aldrig kunnat ana, det innebär gråtattacker, svordomar, slag mot datorn, en otrolig ilska. Jag blir så arg så jag skulle kunna springa ett maraton.

Därför har det inte blivit några inlägg idag, men jag ska snart hem och försöka få den att funka. Om jag stirrar nog länge på den med arga blickar kanske han ger sig. Det är nästan som att ha en pojkvän som inte erkänner att han har fel! Frustrerande.
Annars så älskar jag min dator, vi brukar komma överens. Positivt tänkande!


Jag känner en enorm ilska, när datorn ska börja trilska

Haha

Vem försöker jag lura? Jag sover inte, kommer nog inte sova den första halvtimmen. Men nu ska jag visa världens bästa reklam, med inte mindre än den bästa svenska hollywoodfrun, Maria montazami!



Det här är en bra reklam och hon är en riktigt rolig dam

Kallast i stan!

Jag har frysit helaste långa dagen.
Så här ser jag ut just nu!


Fryser så in i norden, kanske håller på bli sjuk. Fast det få jag ta då.

När jag leta bilder på google hittade jag en riktigt hemsk bild och jag börja direkt ropa efter mamma för att hon skulle trösta mig för jag blev så rädd, men det gick ju inte. Hon är hos mormor och en sak till, jag bor själv! Denna hemska sanning.



Nu ska jag gå och lägga mig i sängen, krypa ihop i fosterställning och fantisera om troll under sängen. Mamma!?

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och tänka på refrängen

Ojoj

Jag blir lite rädd eller ska jag bli smickrad. Jag väljer det första! Nu har jag fyra st "invandrare" eller va man ska säga som jag kan gänga mig med, gifta mig med. You name it. Jag vågar inte vara trevligt längre, det börjar bli läskigt! Jag måste införskaffa mig en förlovningsring.

Men nu ska vi icke prata om det. Idag har jag köpt filmer, många filmer, bra filmer. En rekommenderar jag stark, Damernas detektivbyrå.



Ja jag har redan sett den, hihi. Jag köper alltid filmer jag har sett. Helt klart värt pengarna för då vet man att dom är bra. En gång slog jag på stort och köpte en jag aldrig sett och va fick jg för det? En mycket dålig film. Så jag tar det säkra före det osäkra!
Det är rätta takter!


Damernas detektivbyrå är bra, den är verkligen nånting att ha


Muhaha

Känslig läsare varnas. Nu har jag varnat er så då kan ni inte klaga sen för jag har varnat er.

Jag har inte suttit still en stund idag eller dom första två timmarna sen jag vakna har jag suttit men annars har jag varit riktigt kreativ idag. Jag gick till och med och duscha direkt jag tänkte tanken, annars kan det ta upp mot två timmar för jag hittar alltid andra saker och göra :). Men nu varnar jag er igen.



Är de det här som kallas att ta hand om sig själv så gör jag det nu. Synd att man inte kan se normal ut när man tar hand om sig själv, men det bjuder jag på!
Det är en chokladmask, då slog det mig att man får ju finnar av att äta choklad. Det blir spännande att se hur finnig jag blir nu. Inte nog med det mitt nytvättade handfat blev alldeles brunt!

Idag har jag varit på språng, ändå är jag inte ett dugg vrång

Vilken dag

Som jag har varit duktig, jag har varit så duktig så jag ger mig en snäll klapp på axeln. Tackar!
Nu söker jag bara en glasplatta, inte stor och inte för liten heller, en mittemellan ungefär. Men nu ska jag spela Wii fit, tror jag, jaa det ska jag göra, snart, nää nu, jaa nu.
Medans jag städade spela jag en riktigt bra låt, det är kul och städa till bra musik då få man dansa också. Det är roligt.



Nu ger jag mig själv en klapp, fast nu måste jag göra ett ryck så jag inte blir alltför slapp

Huga!

Idag är det kallt, eller egentligen inte det är ju "bara" -28. Imorse va det tydligen -36. Tyvärr känns det som att man blivit van kylan.
Men jag går då inte ut idag, jag ska leva på vatten och bröd, städa och göra lite annat. Jag går icket ut genom dörren. Jag längtar till sommaren och denna fina sak :)



Nog få man längta alltid!

Grannens hund skäller hela tiden, så nu är det slut på friden

Vs

Jag känner att det är dax för lite Vs igen. Fast den här gången bjussar jag på två ;). Ibland måste man va generös och det gläder ju alltid andra och få se nånting vackert :)





Skäggiga män 3-1

Nu ligger dom rakade i underläge. Måste börja leta.. men jag har en i åtanke men vi får se ;). Men just nu. Njut.


RSS 2.0