Söndag

Igår tittade vi på Eurovision song contest. Riktigt kul va det för vi hade besök av Jessica och Paulina.
Jag röstade på Frankrike för dom va grymt bra! Ska lära mig deras dans, så till sommarn kommer jag skaka rumpa på dansgolven.

Min kompis frasse boy har lämnat mig, dom kom och hämtade han igår och jag tyckte jag hörde hans jamande inatt. Sorgligt. Men nu slipper jag klia näsan och nysa hela tiden. Men han va en sann vän frasse man! 

Nu har jag lagt in bilderna från min kamera så ni kanske vill se dom. Inte så många bilder på lägenheten men det kommer senare :). När det börjar bli fint här.

Jag hade bara kort på badrummet och köket men det få duga tills nu. Första skadan gjorde jag på mitt knä. Jag stöp på asfalten när jag bar kartonger. Jag kan ju säga att jag låg där ett tag för det gjorde förjävla ont!
  

Vi köpte oss en fisk. He's still alive! Hajmat heter han.


Sen var vi ut en helg och träffade nytt folk också. Vi hade riktigt kul innan också! Tur vi kan roa oss.
                

Sen måste jag ju visa lägenhetens cooling! The legend!
    


Det va allt jag hade tagit sen jag flyttat hit men ni ska få se lägenheten lite senare. Om jag kommer ihåg och visa förstås.
Förövrigt så tog det lite mer än en timme och skriva inlägget eftersom datorn är så förbannat seg så titta med andakt (eller hur det stavas) och tänk hur kämpigt jag hade det.


Gud va ni får många fina bilder att titta på, det är det inte många som få!

Frasse boy

Vad händer alltså.
Pengarna bara sipper från händerna. Det ser ju ut som jag är rik så mycket som jag spenderar!

En bra grej är att jag har fått en ny kompis. Frasse heter han. Väldigt mjuk och kramgo. En katt.
Jag gillar inte katter men på nått vis så innan slutet så mjuknar jag och ger dom en chans. Vi är kattvakt för Jennies mamma är utomlands. De senaste dagarna har han varit inne på mitt rum flera gånger och jag har kastat ut han varje gång men ändå gick han tillbaka. Jag höll på bli tokig.
Fram till igår, då följde han efter mig som vanligt jag kände mig ensam och han fick sova med mig i min säng och vi hade det så gemytligt! Han låg på kudden bredvid mig och hade tassen på min hand. Nu är vi vänner, bästa vänner!
Jag och Frasseman!

La Familia!
 

Söndag

Jag måste berätta nyheternas nyhet!

Jag har ätit upp en hel chokladkaka själv. Nu tänker ni att det är väll inte så himla svårt och nää det är det kanske inte. MEN! Jag gillar inte choklad. Ogillar choklad ända ut i fingespetsarna, men jag har hittat en god som jag kan äta.
Marabou sensation yoghurt & hallon. Det är precis va det är. En sensation!

Just nu håller jag och jennie på leka, "du är så ful så att". Givande lek!





Jennie du är så ful, så du borde få leva ensam i ett skjul!

Torsdag

Igår for jag hem till Åsele. Det va nästan en impulsgrej och jag bestämde att jag skulle göra en massa saker.
Så imorse klev jag upp tidigt och for och tvättade bilen. En klapp på axeln till mig! Sen har jag även träffat Mia och Terese idag, mycket mycket roligt!

Fram till klockan halv fem hade dan varit bra. Då for jag iväg till Övik igen.
Det började fint, Elvis, Johnny Cash och The Beatles strömmade ur högtalarna på full volym. Jag sjöng högt och falskt som vanligt, Jennie väntade hemma med en laxpaj som hon hade gjort, humöret va på topp!
Jag kom fram till Björna (bara några mil kvar), det regnar och då ser jag en lastbil stå still och några bilar bakom och längre fram står en polis med blåljus på. Först fattar jag inte vad som händer sen kör en lastbil förbi och då ser jag ju vad det är! Helskotta så mycket vatten det va på vägen där skulle min bil drunkna.
Happ det va bara och vända, så jag fick köra tillbaka trehundrasjuttio mil ungefär. Det börjar spöregna så jag ser nästan ingenting, in på en grusväg med min nytvättade bil, nästan slut på batteri i telefonen och humöret hade sjunkit från bra till helvete!
Sen tyckte jag att jag såg en björn vid en fikaplats, jag tvärnitar och backar och kör in och hjärtat börjar dunka fort uta tusan. Nämen då är det en björn av trä!! Sen efter det då jag kommit till storvägen igen går trafiknyheterna igång och berättar att vägen är avstängd i Björna och säger vilken väg man ska köra. Nu blev jag riktigt arg för jag har ju suttit och kört vääääärsta omvägen här!

Men dagen har ändå varit givande. Kanske!


Tisdag

Slappardag!

Jag har många filmer att gå igenom.

Söndag

Igår va vi på Örnexpo igen. Då va det Tobbe trollkarl som skulle uppträda.
Hur kul som helst! Han är ju asrolig och snygg är han också. Ni måste bara se han nångång!



Idag måste jag städa. Mitt rum ser ut som.. jaa inte riktigt som i det här tvprogrammet Rent hus. Men nästan!


Tobbe trollkarl va himla bra för han gjorde en så gla!

Lördag

Jag hade tänkt berätta lite igår hur det gick för mig och Calle. Han va snygg som vanligt, men han hade rakat sig, inte bra. Men snygg iallafall!

Han är singel (off course), han tycker att Övik är en fin stad och han tycker om hockey. Tyvärr va det inte jag som intervjuade han men jag kan säga att han tittade på mig när han stog och sjöng. Kom dock inte ihåg vilken låt det var för jag blev så till mig.
Men vi gifter ju oss. Snart!

Annars så låg jag vaken inatt och tittade på klipp på youtube och jag fastnade för en riktigt bra.
Det påminner mig om när jag va liten, min kompis bror älskade beatles och det har jag full förståelse för!


Torsdag

Jag har inte haft tid att skriva några inlägg. Vi har hållit på med lägenheten eller haft nånting annat och göra varje dag sen vi flytta hit. Vi hade fint förra helgen, fast då for vi på ikea och då såg det lika jävligt ut igen.
Men nu är vi back on track!
Jag har tagit bilder, men jag vet inte riktigt vart min kabel är till kameran. För jag har inte hunnit packa upp allting som är i mitt rum än. Men snart, alldeles snart kanske mitt rum också blir färdigt.

Det har hänt massa grejer sen jag flytta hit, eller inte en massa men några iallafall.
Idag va vi på Örnexpo och kolla på Niclas Wahlgren och Laila Bagge Wahlgren, det va väll inte så himla roligt. Men imorron mina vänner, det är imorron det händer!
Min man eller framtida man kommer hit och ska uppträda! Han vet bara inte om att jag finns än men det ordnar sig!

The one, the only, my man! Calle kristiansson


Jag vet inte vad jag ska skriva mer. Vad vill ni veta?

Eller jo en sak kan jag säga. Sen jag flytta hit har jag träna typ för två år! Vilka backar!


Det händer mycket nu, snart blir jag nog Calles fru!

Tisdag

Jag har inte tid att sitta vid datorn.

Om jag ska säga hur lägenheten ser ut just nu så kan jag säga att det är en enda stor röra här.
Jag tänkte bara lägga en kort rapport om vad som händer.

Over and out!

Söndag

I'm alive!

Hade fullt upp igår så jag hann inte skriva, har egentligen fullt upp nu också men jag har tagit semester ett tag. Vi ska snart fara och handla våran första mat till lägenheten.
Jag vill ha nånting gott till middag. Men vad?
Lägger in bilder senare har inte tid just nu.

Återgå till verkligheten!


RSS 2.0